MEDIALLE

Medialle:

SEURAN LOGO:

 

 
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja aikuisten kilpatanssia, tanssiharrastusta, sekä -kuntoilua henkilön rajoitukset huomioiden. Seura noudattaa reilu-peli -sääntöjä sekä antidoping -säädöksiä.
Haluamme erityisesti kehittää ja lisätä harrastajien sekä kilpailijoiden rytmiikkaa, kehon hallintaa, hahmottamista sekä toisen huomioon ottamista.
TOIMINTA-AJUTUKSEMME:

Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja aikuisten kilpatanssia, tanssiharrastusta, sekä -kuntoilua henkilön rajoitukset huomioiden. Seura noudattaa reilu-peli -sääntöjä sekä antidoping -säädöksiä. Mottomme, joka sitoo kaikki seuralaisemme yhteen on: Stepping Out - Add dance to your life!

Haluamme erityisesti kehittää ja lisätä harrastajien sekä kilpailijoiden rytmiikkaa, kehon hallintaa, hahmottamista sekä toisen huomioon ottamista.

TIEDOTE MEDIALLE:

Jokainen huomio medialta seurallemme on eteenpäin vievää ja arvostettavaa. Tanssijamme saavat antaa, ja antavatkin innokaasti, haastatteluja. Mutta jutun teko seurastamme tai jostakin ryhmästämme vaatii aina valmentajan luvan! Voit tiedustella tiedottajaltamme, mitä tapahtumia olisi tiedossa, josta voisi juttua julkaista. Ja olisi myös suotavaa, jos media huomioisi tanssijoidemme kisamenestyksiäkin. Ne listautuvat Tanssjoidemme kisamenestykset 2017 -sivulle kisojen jälkeen. Väärinkäsityksien välttämiseksi vaadimme, että tekemänne juttu oikoluetutetaan haastateltavalla ennen julkaisua! Koska seuraamme kuuluu sekä alaikäisiä että edunvalvonnassa olevia tanssijoita, huolehdi huoltajien ja edunvalvojien julkaisuluvat myös kuntoon! Näin vältymme ikäviltä jälkiseuraamuksilta.