Matias ja Veera olivat edustamassa Suomea ja seuraamme nuorten 10-tanssin kilpailuissa Belgiassa!

Juha ja Anne voittivat jälleen Oulussa pidetyissä aluekilpailuissa Seniori I E luokan puhtaasti. Onnea!

Atte ja Olivia ovat nousseet lattareissa juniori 2 B luokkaan, jossa saivat ensimmäiset kokemukset jo Kuopiossa ja Oulussa.

8-9.12 pidettiin 10 tanssin SM kisat Tampereella, jossa seuraamme edusti yleisessä sarjassa Matias ja Veera sijoittuen hienosti kahdeksanneksi. ONNEA ja menestystä uuteen vuoteen!

Juniori 1 luokassa Atte ja Olivia eivät ihan yltäneet semifinaaliin, mutta tanssivat hienon suorituksen!

Keminmaan aluekisoissa Juha ja Anne ottivat hienosti ensimmäisen kultamitallinsa, jo toisessa kilpailussaan. Paljon onnea Juha ja Anne!

Atte ja Olivia olivat hienosti toisia lähes viimeisissä juniori 1 c luokan kilpailuissaan. Onnea Atelle ja Olivialle!

Matias ja Veera sijoittuivat hienosti lauantaina 15.9 Kirkkonummen kilpailuissa yleisen A luokan vakioissa neljänneksi ja lattareissa toiseksi!!

Paljon Onnea Matiakselle ja Veeralle!

Juha ja Anne olivat ensimmäisissä kilpailuissaan Vaasassa hienosti seniori 1 E luokan kolmansia!

Hienoa Juha ja Anne!!

Juha ja Tiina olivat myös ensimmäistä kertaa kilpailuissa Vaasassa yleisen E luokan mukana sijoittuen viidenneksi.

Tästä se lähtee !!

Atte ja Olivia sijoittuivat juniori 1 c luokassa Vaasassa lattareissa ensimmäiseksi ja vakioissa kolmanneksi!