Tanssiopettajat

Valmentajat:

seuran omat valmentajat Pia ja Keppi
Seuramme omat valmentajat ovat Markku ja Pia Keränen. He opettavat tanssijoita aloittelijoista jo edistyneempiin sekä lapsista aikuisiin. Markku on erikoistunut lattareihin ja Pia sekä lattareihin että vakioihin.

Opetuksessaan he pyrkivät luomaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä rytmiikan ymmärrystä. Lisäksi heille on tärkeää, että seurassa on avoin ja reilu ilmapiiri sekä lapsilla ja nuorilla mukava harrastus.

Pia on koulutukseltaan fysioterapeutti, valmentaja, liikunnanohjaaja ja erikoistunut erityisliikunnan ryhmien ohjaukseen. Pia on myös pyörätuolitanssin tuomari ja -luokittelija. Molemmilla on ollut menestyksekäs kilpaura sekä amatöörinä että ammattilaisena. He ovat opiskelleet tanssiurheilua nimekkäiden tanssipedagogien opastuksella sekä Suomessa että asuessaan ulkomailla. He ovat toimineet tanssinopettajina vuodesta 1992 lähtien ja heillä molemmilla on sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton tutkinnot.

Markun tanssisaavutuksia:

- lapsi I ja II, juniori ja nuoriso sarjoissa Suomen mestari
- nuoriso EM-finalisti

Pian tanssisaavutuksia:

- nuoriso SM-mitalisti

Markun ja Pian yhteisiä tanssisaavutuksia:

- 1990-1992 lattari-ranking 1
- amatööreinä Suomen maajoukkueen edustajia
- amatööreinä ja ammattilaisina PM-, EM- ja MM-kilpailuissa useana vuonna 

- mm. USA:n itärannikon ammattilaisten mestareita
- INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP 45 parhaan joukossa
- EM-cup kahdeksansia

Pia on toiminut PYÖRÄTUOLITANSSITUOMARINA ja SUOMEN PYÖRÄTUOLITANSSIN LUOKITTELIJANA vuodesta 2011 alkaen ja Markku PYÖRÄTUOLITANSSITUOMARINA vuodesta 2016 alkaen.