Tervetuloa Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n  sivuille! 

ADD DANCE TO YOUR LIFE! 

https://www.youtube.com/watch?v=PJwt2dxx9yg


Tanssiurheiluseura Stepping Out ry tarjoaa ammattitaitoista ja tavoitteellista sekä hauskaa kilpatanssin oppimista.   

Seuramme on perustettu vuonna 2011. Seuran toimintaa hoitaa joukko aktiivisia jäseniä. Olemme pieni seura, minkä vuoksi pystymme mukautumaan ryhmän kulloinkin vaatimiin tarpeisiin.

Seuramme pyrkii antamaan mahdollisuuden tanssin ja musiikkiliikunnan harrastamiseen tai kilpaurheiluun.

Kilpatatanssi antaa kokemuksia rytmiikasta, musiikkiliikunnasta, pari- ja ryhmätyöskentelystä, vartalon hallinnasta sekä muita upeita mahdollisuuksia.

TULE MUKAAN TANSSIN PYöRTEISIIN!

 

Tulossa:

LASTEN KATUTANSSI ALKAA JÄLLEEN 3.9.2018 KLO 17.00 - 18.00 MAIKKULAN ALAKOULULLA!

PYÖRÄTUOLITANSSIN ALKEET - RYHMÄ ALKAA 21.8.2018 KLO 18.30 - 19.30 HEINÄTORIN KOULULLA!

Koko ryhmävalikoimamme löytyy HARRASTERYHMÄT -välilehdeltä.

MUKAAN MAHTUU AINA UUSIA TANSSIJOITA!


Mikäli olet kiinnostunut tulemaan seuramme tanssiryhmiin, ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella ja ota tarvittaessa yhteyttä seuran valmentajiin. Sekä ilmoittautumislomake että valmentajien yhteystiedot löytyvät sivuiltamme!


Voit myös tykätä meistä Facebookissa, ja saada sitä kautta tietoa seurasta sekä tanssijoistamme, ohessa linkki fb:iin. {https://www.facebook.com/steppingoutry/}


Seuramme historian havinaa:


TAPAHTUMIEN HELMIÄ:

 

 • Tanssin iloa Oulunsalon ryhmästä!
  Tanssin iloa Oulunsalon ryhmästä!
 • Hip hop -tytöt.
  Hip hop -tytöt.
 • Hip hop -lapset Tuuren johdolla.
  Hip hop -lapset Tuuren johdolla.
 • Pyörätuolitanssiryhmä valssin tahdissa.
  Pyörätuolitanssiryhmä valssin tahdissa.
 • Lasten ryhmän taidonnäyte.
  Lasten ryhmän taidonnäyte.
 

 

 • Muxumix-parit näytöskilpailussa.
  Muxumix-parit näytöskilpailussa.
 • Kempeleen lapsiryhmä harjoittelee näytöstä varten.
  Kempeleen lapsiryhmä harjoittelee näytöstä varten.
 • Atte & Olivia vakiotanssin vauhdissa.
  Atte & Olivia vakiotanssin vauhdissa.
 • Pyörätuolitanssi -ryhmä Linnanmaalla.
  Pyörätuolitanssi -ryhmä Linnanmaalla.
 • Pyörätuolitanssitapahtuma Lohjalla.
  Pyörätuolitanssitapahtuma Lohjalla.
 • Leirillä v. 2011 Virpiniemessä
  Leirillä v. 2011 Virpiniemessä
 • Leirillä Virpiniemessä.
  Leirillä Virpiniemessä.
 • Leiriohjelmaa ulkona.
  Leiriohjelmaa ulkona.
 

 • 26.10. Atte & Olivia mukana Kirkkonummen leirillä.
  26.10. Atte & Olivia mukana Kirkkonummen leirillä.
 • Atte & Olivia Harrin tunnilla.
  Atte & Olivia Harrin tunnilla.
 • Matias & Veera Latin -leirillä Pason tunnelmissa.
  Matias & Veera Latin -leirillä Pason tunnelmissa.
 • Atte & Olivia Balanssin leirillä.
  Atte & Olivia Balanssin leirillä.
 


Nyt myös uutta sivujemme uudistuksen myötä:

 

Blogimme on myös "elvytetty" henkiin! Kaikki seuramme jäsennet, tanssijat, valmentajat, vierailijat, median edustajat jne. nyt rohkeasti vain kirjoittelemaan terveisiänne tai fiiliksiänne!

Ohje kirjoittajalle: Kirjoita tekstisi Word:llä doc- tai docx-muotoon ja lähetä sähköpstin liitetiedostona seuramme tiedottajalle, Pirjolle, joka julkaisee tekstisi mahdollisimma nopeasti! Julkaistuja tekstejä pääset kommentoimaan kommentoitavan tekstin otsikkoa klikkaamalla.                                          

Torstai, Tammikuu 12, 2017, 21:01
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry herännyt unestaan ja on kokenut lähes 16 kuukauden aikana energisen, voimaannutavan ja iloisen ponnahduksen ylöspäin! Syynä tähän on ollut erittäin aktiivinen kilpatanssijoiden joukko, joilla on kova halu haastaa valmentajia kehittämään heitä kohti maailman parketteja. Seuraavaa tekstiä lukiessanne voitte todeta, ettette suinkaan eksynyt ihan "tylsän seuran" sivuille. Toivon teidän vierailevan aktiivisesti sivuillamme, antavan kommentteja juttuihimme, nämä kommentit ovat suuri kannustus seuramme hyvin värikkäälle tanssijajoukolle. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan värikästä tanssivuottamme 2017 otamme ilolla teidät vastaan näin sivujemme välityksellä! 
Olen itse suoraan sanottuna eksynyt seuran harjoituksiin 21.9.2015. tarkoituksenani oli hakea vain jotain osviittaa valssin tanssimista varten juhlia ajatellen. Eipä Markku antanut tämmöisen ujohkon yrittäjä-äidin jäädä nyhväämään nurkkaan, vaan oivalla tavalla kannusti muiden sekaan lattialle ja sille tielle jäin. Täytyy myöntää, etten kadu hetkeäkään tuota jäämistäni, vaikka muutamaan otteeseen olen ajatellut jopa lopettaa lajin, varsinkin, kun ollut erittäin huono päivä yksityiselämässä. Eli kelleppä sitä kostaa ellen itselleni. 

Tunsin heti välittömästi kuuluvani joukkoon. Muut tanssijat ottivat minut ennakkoluulottomasti sekä avoimesti vastaan. Tuli heti tunne: Kuulun tänne joukkoon! Olen koko aikaisemman elämäni, ennen kilpatanssia, elänyt hieman vammaisten elämää vieroksuen, sillä en ole halunnut itseäni mihinkään yhteiskunnan muokkaaman vammaismuottiin. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö minun liikuntarajoitteiset ystäväni olisi minulle tärkeitä, vaan tarkoitan yhteiskuntamme kapeakatseisuutta sekä nuiveaa ajattelutapaa vammaisten kyvyistä oli hällä mikä koulutus tai taitovahvuus hyvänsä. Tästä syystä on todella tärkeää, että löysin tällaisen "hullun parivaljakon" Pia ja Markku Keräsen, jotka kohtelevat meitä tanssijoina, eikä vammaisena ihmisinä. Tottahan toki rajoituksemme asettaa haasteita, mutta heillä on kyky, halu ja taito ottaa ne huomioon ja poistaa ne tanssin tieltämme. 
Kun ajatellaan pyörätuolitanssin sisältöä, joko kelaten manuaalituolilla tai ajaen sähköpyörätuolilla, niin ajatellaan helposti sen olevan vain kelaamista ja ajelua. Siinä erehdytään täysin. Meidän pitää huolehtia ryhtimme, pään asentomme, ylävartalon hallintamme, hengityksemme, yläkehon liikkeemme sekä käsiemme liikkeemme mahdollisimman karaktäärisesti ja etenkin rytmillisesti suhteessa soitettavaan musiikkiin. Jokainen meistä siis haastaa kehonsa parhaaseen suoritukseen, rajoituksiaaan uhmaamalla. Fyysiset kehitykset ovat meidän kaikkien kohdalla silmiin nähtävissä. Kaikkien edellä mainitut osa-alueet ovat kehittyneet todella paljon, ja tähän on syynä sekin, että Pia on myöskin koulutukseltaan fysioterapeutti. Kehittyminen siivittää onnistumisiin, joka taas on tie henkisen hyvinvoinnin kasvuun. Siis lyhyesti sanottuna pyörätuolikilpantanssi, ja myöskin pystytanssi, ovat halvin lääke kehon ja mielen ongelmiin. Vaarallisia sivuvaikutuksia ei ole ilmennyt minun tanssiurallani, kuten lääkkeissä yleensä käy. :D
Kuten ns. terveillä tanssijoillakin, myös meilläkin on halu loistaa kauniina parketilla ja näyttää yleisölle, mitä osaamme. Tämän kyseisen lajin lisämauste ja suola ovatkin kauniit kampauksemme, kisameikit ja pisteenä iin päälle tanssipukumme. Saamme kisalattialla olla prinsessoja sekä prinssejä vammoistamme huolimatta! Se eheyttää meitä jokaista todella paljon ja muistuttaa ns. tervettä katsojaa siitä, että monen asian pystyy, jos tahtotila on kova! Voitte vain kuvitella hyvinkin vaikeavammaisen tanssijan tunneskaalaa, kun hän saa kaulaansa ensimmäisissä virallisissa kilpailussa Hollannissa mitalin, kuten allekirjoittaneelle kävi! Olin jo lapsena haaveillut urheilu-urasta, mutta leikki-ikäisenä tapahtunut halvaantumiseni oli tälle esteenä. Nyt nämä haaveeni lukot ovat Pia ja Markun toimesta poistettu ja olen todellakin matkalla kohti tätä lapsuuden aikaista suurta unelmaa: Olla joskus maailman paras lajissani! Sitä en tiedä, kuinka kauan siihen menee aikaa, mutta sen tiedän, että tieni suunta on oikea, sillä toimistoni seinällä roikkuu jo neljä mitalia sekä kolme sertifikaattia hyvästä sijoituksesta kilpailusta. Aina, kun olen sähköpyörätuolillani ajanut kisalattialle, olen tanssinut itseni finaaliin. Tämä on osoitus rautaisesta valmennuksestani.
Vaikka tanssiurani on kestänyt vasta noin 1,5 vuotta, siihen mahtuu kolme paria, Veera, Seppo sekä Kaisa. He ovat kukin panoksellaan siivittänyt minut kohti unelmaani. Veera teki suuren pohjatyön kannustamalla, nuoresta iästään huolimatta, minua rytmiikan saloihin. Seppo taas pönkitti minua Hollannissa huippusuoritukseen, jonka ansiosta toimme Suomeen kahdet mitalit. Olemme niistä todella ylpeitä, sillä taaksemme jäi kymmenen paria, jotka olivat tanssineet paljon kauemmin kun me. Nykyinen parini, nuori ja innoavatiivinen Kaisa, on haastanut minua kokeneempana tanssijana tukiopettamaan hänelle opetettuja asioita, ja niinpä meistä on hioitunut melkoinen säihkyvä pari, jossa toisen nuori ikä ja ennakkoluulottomuus sekä toisen kokemus ja sitkeys on alkusysäys kohti ties mitä saavutuksia! Haluan kiittää jokaista pariani ihan jokaisesta tahdista, jotka olen saanut kanssanne tanssia. Tämä tie on ollut meille yhteinen, antoisa ja vaativakin, mutta tahtiakaan en vaihtaisi pois! 
Hyvän tanssijan menestys ja onnistuminen vaatii taakseen ja tuekseen myös järkymättömän tukijoukon. Se on myös minulla. Jokainen seuramme tanssija, iästään, vammastaan tai tanssiuran pituudestaan huolimatta, kannustaa, kuuntelee ja tukee myös minua. Eikä myöskään pidä unohtaa vahvasti jokapäiväiseen elämääni kuuluvia henkilökohtaisia avustajiani, joita ilman en pääsisi yhdellekkään kisamatkalle lainkaan tai yhdellekkään harjoituskerralle ihmisen näköisenä. Siksipä haluan myös kiittää tässä yhteydessä joka ikistä seuramme tanssijaa ja teitä avustajiani siitä, mitä olette loistokkaan tanssiurani aikana minun eteeni tehneet. Kenenkään panos ei ole mitätön, kenenkään hymy ei ole arvoton tai kenenkään kritiikki ei ole väärin, sillä myös kritiikki auttaa oikeille tahdeille!
Näin lopuksi haluan kiteyttää: Tule rohkeasti joukkoomme! Anna itsellesi mahdollisuus onnistua, kehittyä ja menestyä!
Jos tekstini kosketti ja haluat tukea seuramme tanssijoita, ota rohkkeasti yhteyttä joko allekirjoittaneeseen tai seuramme hallituksen puheenjohtajaan ja seuramme päävalmentajaamme Markku Keräseen, niin räätälöimme yhdessä parhaan tavan, jolla voitte tukea seuramme tanssijoita juuri haluamallenne mittakaavalla. Eipä tässä muuta kuin ylävitoset, onnea kaikille tulevaan tanssivuoteen, seuratkaa tiivisti seuramme uudistuneita sivuja ja tulkaa innolla mukaan värikkääseen joukkoomme! Olette todella tervetulleita! 
Pirjo Pappila
Tiedottaja
Hallituksen jäsen
Pyörätuolikilpatanssija
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry 

Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät