KISAMATKA HÄÄMÖTTÄÄ!

KISAMATKA HÄÄMÖTTÄÄ!

27-09-2017
Vaikka eletään pimeää syksyn aikaa, seuramme Tanssiurheiluseura Stepping Out ry elää hyvin värikästä sekä vauhdikasta aikaa. Seurastamme lähtee kolme pyörätuolikilpatanssijaa 12.10.2017 klo 09.00 Oulun lentoasemalta Finnairin sinivalkoisin siivin kohti Helsinkiä, josta jatkavat yhä sinivalkoisin siivin matkaansa kohti Lontoota klo 14.05. Lontoosta tanssijat jatkavat matkaansa Stevenageen osallistuakseen British Open Inclusive Dancesport Championships –kisoihin. Nämä kolme tanssijaa ovat Jenni Anttila, Kaisa Ojala ja Pirjo Pappila.

Naiset osallistuvat kisoissa seuraaviin tanssiluokkiin:
Jenni Anttila osallistuu Single2 woman Debutant sekä Single Freestyle2 woman Debutant –luokkiin.
Kaisa Ojala osallistuu Single1 woman Debutant sekä Single Freestyle1 woman Debutant –luokkiin.
Pirjo Pappila osallistuu Single1 woman Elite sekä Single Freestyle1 woman Debutant –luokkiin.
Yhdessä Pirjo Pappila & Kaisa Ojala osallistuvat myös Duo-parina Duo1 Debutant sekä Duo Freestyle1 woman –luokkiin.
Naisten kisaamista voi seurata seuramme Facebook –sivulta. Mikäli haluat siivittää tsemppauksesi avulla tanssijamme parhaisiin suorituksiinsa, vieraile seuramme Facebook –sivulla tai tanssijoidemme omilla tanssisivuilla kommentoiden:


Jennille osoitetut tsemppaukset sivulle: WheelChair Dance Girls


sekä Pirjolle & Kaisalle osoitetut tsemppaukset sivulle: Dance Team PiKa-Pirjo Pappila & Kaisa Ojala, sähkäreillä tanssien unelmiin.


Voit käydä tsemppaamassa tanssijoitamme myös lentokentällä yllämainitun aikataulun mukaisesti. Huomioi, että naiset siirtyvät lähtöportille n. tunti ennen koneen lähtöä. Tanssijamme palaavat Helsinkiin 17.10.2017 klo 00.35 ja jatkavat matkaansa Ouluun 17.10.2017 klo 13.00.


Seuramme valmennustiimi toivottaa tanssijoilleen parasta mahdollista menestystä, sillä he ovat treenanneet ahkerasti läpi kesän ja alkusyksyn. Mainittakoon myös, että Jenni Anttila on ensikertalainen ulkomaille suuntautuvalla kisamatkalla, mutta ko. kisamatka on myös Hänen ensimmäinen ulkomaanmatkansa.


Kisaterveisin


Pirjo Pappila
Tiedottaja
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry