Tervetuloa Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n  sivuille! 

ADD DANCE TO YOUR LIFE! 

https://www.youtube.com/watch?v=PJwt2dxx9yg


Tanssiurheiluseura Stepping Out ry tarjoaa ammattitaitoista ja tavoitteellista sekä hauskaa kilpatanssin oppimista.   

Seuramme on perustettu vuonna 2011. Seuran toimintaa hoitaa joukko aktiivisia jäseniä. Olemme pieni seura, minkä vuoksi pystymme mukautumaan ryhmän kulloinkin vaatimiin tarpeisiin.

Seuramme pyrkii antamaan mahdollisuuden tanssin ja musiikkiliikunnan harrastamiseen tai kilpaurheiluun.

Kilpatatanssi antaa kokemuksia rytmiikasta, musiikkiliikunnasta, pari- ja ryhmätyöskentelystä, vartalon hallinnasta sekä muita upeita mahdollisuuksia.

TULE MUKAAN TANSSIN PYöRTEISIIN!

 

Tulossa:

LASTEN KATUTANSSI ALKAA JÄLLEEN 3.9.2018 KLO 17.00 - 18.00 MAIKKULAN ALAKOULULLA!

PYÖRÄTUOLITANSSIN ALKEET - RYHMÄ ALKAA 21.8.2018 KLO 18.30 - 19.30 HEINÄTORIN KOULULLA!

Koko ryhmävalikoimamme löytyy HARRASTERYHMÄT -välilehdeltä.

MUKAAN MAHTUU AINA UUSIA TANSSIJOITA!


Mikäli olet kiinnostunut tulemaan seuramme tanssiryhmiin, ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella ja ota tarvittaessa yhteyttä seuran valmentajiin. Sekä ilmoittautumislomake että valmentajien yhteystiedot löytyvät sivuiltamme!


Voit myös tykätä meistä Facebookissa, ja saada sitä kautta tietoa seurasta sekä tanssijoistamme, ohessa linkki fb:iin. {https://www.facebook.com/steppingoutry/}


Seuramme historian havinaa:


TAPAHTUMIEN HELMIÄ:

 

 • Tanssin iloa Oulunsalon ryhmästä!
  Tanssin iloa Oulunsalon ryhmästä!
 • Hip hop -tytöt.
  Hip hop -tytöt.
 • Hip hop -lapset Tuuren johdolla.
  Hip hop -lapset Tuuren johdolla.
 • Pyörätuolitanssiryhmä valssin tahdissa.
  Pyörätuolitanssiryhmä valssin tahdissa.
 • Lasten ryhmän taidonnäyte.
  Lasten ryhmän taidonnäyte.
 

 

 • Muxumix-parit näytöskilpailussa.
  Muxumix-parit näytöskilpailussa.
 • Kempeleen lapsiryhmä harjoittelee näytöstä varten.
  Kempeleen lapsiryhmä harjoittelee näytöstä varten.
 • Atte & Olivia vakiotanssin vauhdissa.
  Atte & Olivia vakiotanssin vauhdissa.
 • Pyörätuolitanssi -ryhmä Linnanmaalla.
  Pyörätuolitanssi -ryhmä Linnanmaalla.
 • Pyörätuolitanssitapahtuma Lohjalla.
  Pyörätuolitanssitapahtuma Lohjalla.
 • Leirillä v. 2011 Virpiniemessä
  Leirillä v. 2011 Virpiniemessä
 • Leirillä Virpiniemessä.
  Leirillä Virpiniemessä.
 • Leiriohjelmaa ulkona.
  Leiriohjelmaa ulkona.
 

 • 26.10. Atte & Olivia mukana Kirkkonummen leirillä.
  26.10. Atte & Olivia mukana Kirkkonummen leirillä.
 • Atte & Olivia Harrin tunnilla.
  Atte & Olivia Harrin tunnilla.
 • Matias & Veera Latin -leirillä Pason tunnelmissa.
  Matias & Veera Latin -leirillä Pason tunnelmissa.
 • Atte & Olivia Balanssin leirillä.
  Atte & Olivia Balanssin leirillä.
 


Nyt myös uutta sivujemme uudistuksen myötä:

 

Blogimme on myös "elvytetty" henkiin! Kaikki seuramme jäsennet, tanssijat, valmentajat, vierailijat, median edustajat jne. nyt rohkeasti vain kirjoittelemaan terveisiänne tai fiiliksiänne!

Ohje kirjoittajalle: Kirjoita tekstisi Word:llä doc- tai docx-muotoon ja lähetä sähköpstin liitetiedostona seuramme tiedottajalle, Pirjolle, joka julkaisee tekstisi mahdollisimma nopeasti! Julkaistuja tekstejä pääset kommentoimaan kommentoitavan tekstin otsikkoa klikkaamalla.                                          

Keskiviikko, Toukokuu 3, 2017, 23:30

Pyörätuolitanssi on vähemmän tunnettu laji paraurheilulajeista. Nykyisten uudistusten myötä vammaisurheilun saadessa enemmän sijaa arvostuksessa sekä medianäkyvyydessä myös pyörätuolitanssi nostaa huimaa vauhtia päätään koko Suomessa. Pyörätuolitanssissa on viisi kategoriaa: Combi (parin muodostavat ns. pystytanssija sekä pyörätuolilainen), duo (parin muodostavat kaksi pyöörätuolilaista joko kelattavaa tai sähkökäyttöistä) ja single (pyörätuolitanssija tanssii yksin). Nyt uusina ovat Suomeen rantautuneet sekä freestyle että showtanssit (näissä tanssijalla / tanssijoilla on omavalintaiset musiikit sekä koreografiat). Tanssijat myös luokitellaan ykkös- ja kakkosluokkiin heidän rajoitteidensa mukaan.

Yksi valovoimaisin, lähes uranuurtaja, pyörätuolitanssin nostajana on oululainen Tanssiurheiluseura Stepping Out ry, jonka jäsenistöön kuuluu kaiken tasoisia pyörätuolitanssijoita sekä kilpailevia että harrastelijoita. Seuran rivistöstä löytyy myös ihan tavallisia ns pystypareja, jotka harjoittelevat tanssiaskeleitaan rintarinnan pyörätuolitanssijoiden kanssa. Seuran henki on ollut alusta asti hyvä, mutta nykyisellään seuralaisista on muodostunut lähes kuin oma perhe - kaikki kannustavat kaikkia. Seuran keulahahmoina toimivat valmentajat Pia ja Markku Keränen. He ovat pitkänlinjan kilpatanssijoita, joilla on vahva koulutus myös pyörätuolitanssituomarointiin ja –luokitteluun. Pia on myös arvostettu fysioterapeutti.

Tämä hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen johti siihen, että nyt pääsiäisen aikaan kaksi pyörätuolikilpatanssiparia Seppo Mertala Ii & Heidi Hamari-Martimo Haukipudas sekä Pirjo Pappila Oulu & Kaisa Ojala Oulu lähtivät 13.4. kohti Amsterdamia. Sieltä oli invakuljetus Cuijkiin, jossa pidettiin pääsiäisen aikaan 29. Holland Dans Spektakel –kisat. Ko kisa on perinteinen, yksi maailman isoimmista kisoista kyseisessä lajissa.

Oululaiset pyörätuolitanssikilpaparit järjestivät pääsiäisen pyhiksi melkoisen jymy-jytkyn. Perjantaina kisattiin sekä freestylessä että singlessä, joiden saldoksi pamahti freestylessä Pirjo Pappilalle kultaa ja singlessä sijoitukset menivät seuraavasti: kultaa Heidi Hamari-Martimo, hopeaa Seppo Mertala, pronssia Pirjo Pappila ja 4. sija Kaisa Ojalalle. Lauantaina olikin sitten vuorossa duo-luokat, joista tuloksena seuraavat saavutukset: duo 1 tulokkaat -luokassa Pirjo Pappila & Kaisa Ojala tappelivat itsensä 6:lle sijalle ja duo 2 tulokkaat -luokassa Seppo Mertala & Heidi Hamari-Martimo nappasivat kultamitalin ruotsalaisparin nenän edestä! Eivät tanssijat nukkuneet sunnuntainakaan, vaan kummallekin parille ripustettiin kaulaan pronssimitalit omista duo-luokistaan.

Seuran tanssijoiden kilparyhmässä on myös muita combi-, duo-ja single-tanssijoita, joilla on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä niin kotimaan kuin ulkomaidenkin tanssiparketeilla. Seura ja parit tarvitsevat siis tuekseen sponsoreita, jotta voivat kisata ja menestyä yhtä lailla ns. terveiden tanssijoiden rinnalla!

Tervetuloa seuraamaan harjoituksiamme ja sponssaamaan innokkaita tanssijoitamme! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä valmentajiiemme. Heidän yhteystietonsaa löytyvät täältä seuran web-sivuilta: www.steppingout.fi!

TULIPAHAN TAAS TODISTETTUA ETTÄ ”RAJOITTEET OVAT VAIN OMASSA PÄÄSSÄ” eli Oulu on todellinen tanssikaupunki myös pyörätuolitanssijoiden osalta!!!

19.4.2017 

Pirjo Pappila

Tiedottaja

Tanssiurheiluseura Stepping Out ry

 Oulu


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät