PYÖRÄTUOLITANSSIN KILPARYHMÄ SEURASSAMME JÄLLEEN VAHVENTUI!!!

PYÖRÄTUOLITANSSIN KILPARYHMÄ SEURASSAMME JÄLLEEN VAHVENTUI!!!

16-02-2018
Seuramme pyörätuolitanssin kilparyhmän tanssijat simolainen Jenni Anttila, 19, datanomi-opiskelija sekä oululainen Pirjo Pappila, 50, yrittäjä kokivat 11.2.2018 pyörätuolitanssiliitto PYTLIi ry:n hallituksen kokouksen jälkeen toivotut luokkanousut. Jenni Anttila nostettiin singlenä champion-luokkaan ja Pirjo Pappila puolestaan singlenä IPC-lisenssin saajana IPC-luokkaan edustamaan Suomea myös arvokisoihin.

Jenni Anttilan tanssiuran kehitys on ollut, nuoresta iästään huolimatta, huikea! Neitokainen on ehtinyt kerätä menestystä niin singlessä kuin duo-luokassakin entisen parinsa Salla Kaikkosen kanssa. Jenni on ehtinyt kilpailla myös lokakuussa 2017 ensimmäisissä ulkomaisissa kisoissaan, British Open-kilpailussa, saaden sekä singlestä että freestylestä kultaa! Hänen sitoutumisensa lajiin on luja ja harjoittelutahto menestyäkseen on todella kova. Jenni on näin todellakin ansainnut kyseisen luokkanousun. 

Pirjo Pappila on Suomen historiassa ensimmäinen sähköpyörätanssija, joka on kilpaillut todella menestyksellisesti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kisamenestystä on tullut sekä duoissa, jossa pareina hänellä on ollut Veera Kuurlunti, Seppo Mertala ja Kaisa Ojala, että singlessä. Pirjon sitoutuminen lajiin on ollut myös todella kova ja jatkuva, vaikka terveydentila onkin asettanut hänelle haasteita. Pirjo Pappilalla on ollut alusta alkaen tähtäin kansainvälisiin kisoihin ja menestyä siellä. Pirjo osoittaa toiminnallaan sen, että päättäväisyys ja sitovuus lajiin mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen. Pappila on myöskin pohjoismaisella sektorilla ainoa toimintaluokka 1 omaava singletanssija IPC-tasolla! Jatkossa Pirjo Pappila & Jenni Anttila tanssivat kilpaa myös tulokkaat duo1- kilpailusarjassa ja tähtäimenä naisilla on nousu duona prechampion-luokkaan!

Viime syksynä seurassamme koetut ja nyt tuoreet luokkanousut osoittavat sen, että Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:ssä toimiva valmennus tuottaa menestyviä tanssijoita niin kotimaan kun ulkomaan tasolle. Sen myös osoittaa se, että aloittelijaryhmästä on syksyllä nousemassa kilparyhmään jälleen uusi tanssija!

Jäämme jännityksellä odottamaan tanssijoidemme menestymisiä tulevissa Suomi Open- SM- ja Dutch Open- kisoissa! Sillä niin Suomi Open- kuin Dutch Open -kisoihin on lähdössä seurastamme ennätyssuuri joukkue edustamaan seuraamme sekä Suomea! Seuran hallitus ja valmennusryhmä onnittelee luokkanousijoita ja toivottaa kisailijoilleen menestyksellistä kisakevättä!

Onnea matkaan kaikille! 

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Hallituksen jäsen
IPC-pyörätuolitanssija
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry