Tanssiurheiluseura Stepping Out ry, Oulu ja Suomi lujasti kartalle kisoissa!

Tanssiurheiluseura Stepping Out ry, Oulu ja Suomi lujasti kartalle kisoissa!

21-10-2017
Kolme Tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n pyörätuolitanssijaa lähtivät Finnairin sinivalkoisin siivin 12.10.17 aamulla kohti Helsinkiä, josta jatkoivat matkaa yhä sinivalkoisin siivin kohti Lontoota. Lontoossa kulkuväline vaihtui esteettömäksi minibussiksi, joka vei tanssijat määränpäähänsä Stevenageen, jossa pidettiin sunnuntaina 15.10 klo 12.30 Suomen aikaa alkaneet  British Open Inclusive DanceSport Championships -kisat. Kisamatkalle osallistuivat singletanssija Jenni Anttila Simosta sekä duopari Pirjo Pappila & Kaisa Ojala Oulusta.
Lentokenttäkuljetusongelmat, kisailmoittautumissekaannukset ja etenkin Kaisan tuolin rikkoutuminen kisoja edetävänä päivänä varjosti vahvasti tanssijoiden kisafiilistä. Kaisan tuolin rikkouduttua vain Jenni ja Pirjo pystyivät osallistumaan kisoihin ja suorittamaan omien freestyle- ja singleluokkien ohjelmat. Vaikka fiilis oli latistunut, Jenni Anttila nappasi upeilla suorituksillaan sekä single freestyle woman 2 että single debutant woman 2-luokista kultaa ja Pirjo Pappila puolestaan sai kullan single freestyle woman 1-luokasta ja single amateur + elite -luokasta viidennen sijan.
Kisojen live-lähetyksestä huomasi että joukkuetoverin epäonni vaikutti kummankin suoritukseen, mutta onneksi Kaisa Ojala on päättänyt näyttää taitonsa ja upeat kisaohjelmansa freestyleineen sekä Suomi Open-kisoissa maaliskuun puolivälissä ja pääsiäisen aikaan Hollannin kisoissa. Tämä osoittaa sen, kuinka vahvoja seuran tanssijat ovat. Nyt vain sisulla eteenpäin kohti tulevia kisoja!