SUPER-JYTKY TEKI SEURAN VÄEN ILOISEKSI!

SUPER-JYTKY TEKI SEURAN VÄEN ILOISEKSI!

05-09-2017
Eilen pyörähti kausi käyntiin myös niin tämän syksyn uutukaisen lasten katutanssi- kuin perinteisen pyörätuolitanssin alkeet -ryhmien osalta.

Oli ilo huomata, että uusi ryhmä Merikosken koululla kiinnosti useita pieniä tanssijan-alkuja, joita nuoret Olivia ja Siiri nyt ilolla luotsaavat kohti omia iloisia tanssikokemuksiaan. Tähän ryhmään mahtuu vielä mukaan muutama iloinen tanssijanalku. Lähde rohkeasti toteuttamaan unelmaasi tanssijana!
Maikkulan alakoululla koettiin puolestaan melkoinen superjytky, sillä pyörätuolitanssin alkeet -ryhmään saapui 10 uutta pyörätuolitanssijaa, joukossa kaksi pystäriä. On mahtavaa todeta, että pieni lajimme on saamassa näin ison jalanjäljen vammaisurheilussa. Oli upeaa kuulla seuran päävalmentajan hehkutus asiasta hänen soittaessaan eikä siinä tiedottajakaan murheissaan ollut. Olimmehan tehneet koko seuran porukka yhdessä töitä levittääksemme tietoisuutta pyörätuolitanssista monella saralla:. Heidi ja Seppo esiintyi Ylen Hulahulasuomi -ohjelmassa, kävimme esittelemässä lajia myös Soveltuva liikunta tutuksi - tapahtumassa ja lähes koko kilparyhmämmehän esiintyi Kaikkien aikojen juhannustanssit -tempauksessa tekemällä oman hulahulatanssivideon. Tähän voin vain todeta, että olemme todellakin oikealla tiellä, jatketaan samaa malliin, levitetään tanssin iloa ympärillemme!
Lopuksi toivotan kaikki uudet tanssijamme lämpimästi tervetulleeksi iloiseen yhteenkuuluvaan tanssiperheeseemme. Iso halaus koko seuran hallituksen ja kaikkien tanssijoiden puolesta - Add dance to your life!
Pirjo Pappila
Tiedottaja
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry