Kuopion ikäkausimestaruuskisat

Kuopion ikäkausimestaruuskisat

22-05-2012
Kuopion ikäkausimestaruuskisojen viikonloppu on onnellisesti takanapäin. Lauantain ja sunnuntain saimme nauttia tanssin huumasta sekä myös jännityksestä, iloisista yllätyksistä ja kauniista säästä. :)

Lapsi 1E -sarjassa oli 17 paria. Kalle ja Maija tanssivat semifinaaleihin saakka ja olivat lopulta kahdeksanneksi parhaita Suomessa omassa ikäluokassaan - todella upeeta!!! ONNEA!

Junioreissa pareja oli kaiken kaikkiaan 49, joten heidän kisassa tanssittiin ensin kaksi kierrosta, jonka jälkeen vielä semifinaalit ja lopuksi finaali.
Konsta & Emma tanssivat hienosti ensimmäisissä ikärikisoissaan ja saivat mahtavaa kokemusta isoihin kisoihin.

Topi & Anni pääsivät lattareissa mukaan myös toiselle kierrokselle, mikä oli todella hyvä saavutus ja iloinen yllätys myös tukijoukoille! 

Atte & Olivia tanssivat sekä vakioissa että lattareissa upeasti toiselle kierrokselle.

Nuorisosarjassa vakioissa oli 29 paria ja lattareissa 33 paria. Antti ja Ninni olivat myös ensimmäisissä ikärikisoissaan ja saivat mukaansa kisakokemusta isoista kisoista.

Sunnuntaina tanssittiin joukkuekisa. Päivä aloitettiin joukkueiden esittelytanssissa, jossa Stepping Out ry esitti upean Aladdinin. Esitys oli hyvän näköinen ja puvut hienot!

Juniorijoukkue kisaan oli ilmoittautunut 22 joukkuetta, kisassa tanssivat sekä juniori 1- että juniori 2- ikäiset samassa kisassa (eli ikähaitari oli 12-15-vuotiaat). Hienosti meidän "pikkujunnut" kisassa tanssivat, vaikkei joukkue edennyt semifinaaleihin saakka. Tässäkin saimme kuitenkin oppia ja kokemusta. :)