HOLLANNISTA HAASTEIDEN JÄLKEEN MITALEITA!

HOLLANNISTA HAASTEIDEN JÄLKEEN MITALEITA!

16-04-2018
Seurastamme lähti Hollannin Cuijkiin ennätyksellisen suuri joukkue tanssijoitamme. Osalle heistä kisamatka oli ensimmäinen ulkomailla ja se haluttiin ottaa kokemuksena, mutta osalle se oli matka, jonka myötä haluttiin mittauttaaa taitonsa sekä tietysti menestyä.
Haasteita lisäsi Suomen joukkuetta, heti kisamatkan alkumetreillä, vaivannut influessa, joka kaatoi lähes varmoja mitalisteja petien pohjille. Ne, jotka pääsivät kisaamaan, halusivat onnistua ja kurkottaa mahdollisimman ylös - tänä vuonna taso oli entistäkin kovempi ja se antoi tansiijoillemme kovaa kyytiä. Kisojen jälkeen saimme todeta, että harjoiteltavaa piisaa yhä.  
Ei suinkaan kisoista pelkkien nenäliinapakettien ja flunssan kanssa palattu kotiin, vaan seuramme kolme tanssijaa onnistuivat yli odotusten ja toivat kaikista kilpailuluokistaan mitalit kotiinsa. Nämä tanssijat olivat:
Kristiina Ylijoki, Raahe, single 1 freestyle debutant, woman 1.sija sekä single 1 debutant, woman 3.sija
Jenni Anttila, Simo, single 2 freestyle debutant, woman 2.sija sekä single 2 debutant, woman 4.sija  
Pirjp Pappila, Oulu, IPC single 1, woman freestyle 3.sija sekä IPC single 1, woman 4.sija
Duo Pirjo Pappila & Jenni Anttila, duo 1 freestyle debutant 2. sija sekä duo 1 debutant 3.sija molempina duo-päivinä 
Kauan ei tämä kaksikko ehdi mitaleitaan juhlistaa, sillä katseet ovat jo käännetty kohti tulevia Saksan kisoja, joihin tämä "JePi-team" matkustaa 17.5.2018! 
Pirjo Pappila
Tiedottaja
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry