KISAJÄNNITYS KASVAA!

KISAJÄNNITYS KASVAA!

24-03-2018
Seurastamme on lähdössä ensi viikon torstaina ennätyssuuri, yhdeksän tanssijan, kuuden avustajan sekä kahden valmentajan, 17 henkilön, joukkue Hollannin Cujikiin kilpailemaan Holland Dans Spektagel -tapahtumaan! Myös lajiliittomme pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n osalta koko Suomen 38 henkilön joukkue on kautta historian ennätyksellisen suuri, joka koostuu 23 tanssijasta sekä 15 henkilön huoltojoukosta sisältäen tanssijoiden omia avustajia, valmentajia, läheisiä sekä lihashuoltajia. Kisajoukkueemme suuruus on nostanut tanssijoidemme fiiliksen huippuunsa ja näin voimme odottaa mitä parhainta menestystä kaikille tanssijoillemme omalla tasollaan! Se ei tarkoita sitä, etteivätkö tanssijamme tarvitsisivat kannustustanne, vaan päinvastoin. Nyt kova peukutus päälle, niin saadaan kaikille jääkiekosta tuttu "Tamimainen" flow päälle niin kisat menevät kuin itsestään ja kaulaan kapsahtaa jos minkä värisiä mitaleita kaikille! Myös seuran päävalmentajakaksikko Markku Keppi Keränen sekä puolisonsa fysioterapeutti Pia Keränen lähtevät kohti kisoja tsemppaamaan urheilijoitaan. Tämä on otettu tanssijoidemme osalta kunnianosoituksena valmennustiimiltämme ja antanut lisäpuhtia harjoitteluun! Valmentajan läsnäolo kisoissa on ennalta-arvaamattoman tärkeä asia. Varsinkin, kun kyseessä olevat lajin miltei suurimmat kisat, joihin on aikaisemmin ottanut osaa jopa 28 maata ympäri maapalloa.
Seuran edustusasun päällensä pukevat ja tanssipukunsa pakkaavat seuraavat tanssijat:

 
Jouko Patokoski & Sinikka Myllyoja, Simo/Kemi, Combi prechampion
 
Jyrki Vesikko & Sari Mukkala, Oulu, Combi prechampion
Seppo Mertala & Heidi Hamari-Martimo, Ii/Haukipudas, Duo prechampion
Pirjo Pappila & Jenni Anttila, Oulu/Simo, Duo debutant, IPC-single + IPC-single freestyle, single freestyle champion ja duo freestyle debutant
Kristiina Ylijoki, Lasikangas, Single debutant ja single freestyle debutant
Onnea hurjasti kisoihinsa jokaiselle tanssijalle, luottakaa vain itseenne ja tanssikaa vain omalle tasollenne, niin lopputulos on todella hyvä!!!
Nyt porukalla tsemppaamaan tanssijoitamme menestykseen ja antamaan valmennustiimillemme voimaa ohjata meidät kaikki viimeiseen puristukseen ennen kauan odotettuja kisoja. Kisajoukkueessamme on viisi ensikertalaista, joka todella mahtava asia!!!
Pirjo Pappila
IPC-tanssija
Tiedottaja
Hallituksen jäsen 
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry