Uutiset

Tuomarointi koulutus Helsingissä.
Tammileirin ryhmä.

PYÖRÄTUOLITANSSIA KALEVAN SIVUILLA!

Pyörätuolitanssin SM-kisojen antia Kisakalliosta 14-15.3 viikonlopulta, jossa Jyrki ja Sari voittivat hienosti ensimmäisen kilpailunsa tulokasluokassa! Paljon onnea parille!

SYKSYN KILPAILUKAUSI ALKOI

Matias ja Veera osallistuivat ensimmäistä kertaa Champion luokaan Jyväskylässä käytävissä kaksipäiväisissä GP-kilpailuissa ja sijoittuivat 10-tanssin kilpailussa hienosti seitsemänneksi!

Onnea Matias ja Veera!

Atte ja Olivia olivat hakemassa kokemusta juniori kaksi(14-16v.) luokassa ja suoriutuivat mallikkaasti omasta osuudestaan!

Tämä on kooste sivujen vasemmassa alareunassa olevasta Ajankohtaista laatikosta.

Tämän sivun voit tilata omaan sähköpostiisi RSS syötteenä.

Tässä ohje, miten saat tämän syötteen gmailissa:
Kopioi sivun yläreunasta tämän sivun www / url osoite.
Avaa sähköpostisi Syötteenlukija ja klikkaa Lisää syötetilaus, liitä kopioimasi www / url osoite sille varattuun kenttään ja klikkaa lisää.

KISAMENESTYSTÄ Hollannissa!
Erityispari Seppo ja Pirjo valloittivat Hollannin suuret tanssikilpailut ja toivat kaksi mitallia mukanaan. Pari edusti ensimmäistä kertaa Stepping Outia ja Suomea ulkomailla ja saavutti heti hienoa menestystä. Onnea!

file:///Users/Keraset/Documents/Pyörätuolissa%20tanssien%20mitaleille.%20Menestys%20yllätti%20Pirjo%20Pappilan%20ja%20Seppo%20Mertalan%20%7C%20Forum24%20Oulu.webarchive

Kauhajoella Juha ja Tiina olivat hienosti toisena seniori 1 E luokassa. Onnea molemmille!

Kajaanissa Juha ja Anne olivat ensimmäistä kertaa yleisessä D luokassa toisena. Onnittelut parille!

Juha ja Tiina saavuttivat toisen sijan, seniori 1E luokassa. Onnittelut.

Samassa kilpailussa, Atte ja Olivia olivat juniori 2 B:n vakioissa kuudensia ja lattareissa viidensiä. Onnittelut myös heille.

Tsemppiä kaikille seuran pareille myös tulevaisuudessa.