UUTISET

4.3.2017 PYÖRÄTUOLITANSSILEIRI HAUKIPUTAALLA JATULISSA:

Seuramme järjestää pyörätuolitanssileirin Haukiputaan Jatulissa. Leiripäivän aikana harjoitellaan mm. tanssin perustekniikkaa sekä valmistaudutaan kilpailuihin. Leiripäivä kestää klo 10.00 - 15.00 välisen ajan. Osallistua voi myös ilman omaa paria. Leirillä EI OLE YLEISAVUSTAJIA, joten tarvittaessasi oma avustaja mukaan.

Hinta: 40,00 €

Ilmoittautuminen sekä lisätietoja: Sähköposti: tanssi.terapia@gmail.com tai puhelin: 040 595 2113

 

14.5. SEURAMME KEVÄTNÄYTÖS KLO 15:00 - 17:00, MAIKKULAN ALAKOULUN LIIKUNTASALISSA - AVOIN, MAKSUTON TILAISUUS; KAHVIOBUFFET (TUOTOT SEURAN TOIMINTAAN.)

Harjoituskautemme huipennus, jossa tanssijmme tanssivat haluamiaan tansseja. Lämpimästi tervetuloa! Kahviobuffet - tuotot seuran toimintaan!


12.8.2017 PYÖRÄTUOLITANSSILEIRI LINNANMAAN LIIKUNTAHALLILLA:

Tmi Tanssiterapia Keränen järjestää pyörätuolitanssileirin Linnanmaan liikuntahallilla.

Syyskauden aloitusleiri on hyvä keino päästä taas tanssiharjoittelussa vauhtiin! Leiripäivä on lauantai 12.8. klo 10.00-16.00 Leirille voi osallistua myös ilman omaa paria. (Omat eväät ja juomapullo mukaan!)

Leirillä EI OLE YLEISAVUSTAJIA, joten tarvittaessasi oma avustaja mukaan.

Hinta: 50,00 €

Ilmoittautuminen sekä lisätietoja: Sähköposti: tanssi.terapia@gmail.com tai puhelin: 040 595 2113


30.8.2017 TANSSIJOITAMME VAU:N VALTTI -TAPAHTUMASSA

Seuramme pyörätuolitanssijoista duo-pari Seppo Mertala & Heidi Hamari-Martimo ja Pirjo Pappila singlenä osallistuvat 30.8.2017 klo 18.00 alkaen VAU.n Valtti -tapahtumaan OAMK:n liikuntasalissa, Kiviharjuntie 8, Oulu.

Valtti -projektiin ilmoittautuneille ja valituille vammaisille lapsille etsitään yhdessä omien Valttien (opiskelijoita) kanssa jokaiselle yksilöidysti sopiva ja mieluinen liikuntaharrastus, joka jäisi ko. lapsen elämään projektin jälkeenkin.
Pirjo Pappila
Tiedottaja
Tanssiurheiluseura Stepping Out ry

 

Tämä on kooste sivujen vasemmassa alareunassa olevasta Ajankohtaista laatikosta.

Tämän sivun voit tilata omaan sähköpostiisi RSS syötteenä. 

Tässä ohje, miten saat tämän syötteen gmailissa:

Kopioi sivun yläreunasta tämän sivun www / url osoite.
Avaa sähköpostisi Syötteenlukija ja klikkaa Lisää syötetilaus, liitä kopioimasi www / url osoite sille varattuun kenttään ja klikkaa lisää.


Arkisto