Tanssiopettajat

seuran omat valmentajat Pia ja KeppiSeuramme omat valmentajat ovat Markku ja Pia Keränen. He opettavat tanssijoita aloittelijoista jo edistyneempiin sekä lapsista aikuisiin. Markku on erikoistunut lattareihin ja Pia sekä lattareihin että vakioihin.

Opetuksessaan he pyrkivät luomaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä rytmiikan ymmärrystä. Lisäksi heille on tärkeää, että seurassa on avoin ja reilu ilmapiiri sekä lapsilla ja nuorilla mukava harrastus.

Pia on koulutukseltaan fysioterapeutti, valmentaja, liikunnanohjaaja ja erikoistunut erityisliikunnan ryhmien ohjaukseen. Pia on myös pyörätuolitanssin tuomari ja -luokittelija. Molemmilla on ollut menestyksekäs kilpaura sekä amatöörinä että ammattilaisena. He ovat opiskelleet tanssiurheilua nimekkäiden tanssipedagogien opastuksella sekä Suomessa että asuessaan ulkomailla. He ovat toimineet tanssinopettajina vuodesta 1992 lähtien ja heillä molemmilla on sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton tutkinnot.

Markun tanssisaavutuksia:

- lapsi I ja II, juniori ja nuoriso sarjoissa Suomen mestari
- nuoriso EM-finalisti

Pian tanssisaavutuksia:

- nuoriso SM-mitalisti

Markun ja Pian yhteisiä tanssisaavutuksia:

- 1990-1992 lattari-ranking 1¨
- amatööreinä Suomen maajoukkueen edustajia
- amatööreinä ja ammattilaisina PM-, EM- ja MM-kilpailuissa useana vuonna 

- mm. USA:n itärannikon ammattilaisten mestarit
- INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP 45 parhaan joukossa
- EM-cup 8. 

Pia on PYÖRÄTUOLITANSSITUOMARI VUODESTA 2011 ja Markku vuodesta 2016 alkaen. Pia on myös Suomen pyörätuolitanssin luokittelija.

 

Heli Mäkelä

 
 

Heli on diplomitanssinopettaja, joka on itse harrastanut tanssia ansiokkaasti nuorisoikään saakka. Hän kokenut lasten tanssinopettaja.