Stepping Out

Liittyminen

Voit liittyä seuraamme täyttämällä Liittymislomakkeen. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 15 € vuodessa, kannattajajäseniltä 30 €. Täysi-ikäisillä varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Alaikäisillä ja kannattajajäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

Tuodaksemme esiin seuran toimintaa, pyydämme myös että jäseneksi liittyvät antaisivat luvan julkaista seuran kotisivuilla ja Facebookissa kuvia, joissa he näkyvät. Luvan voit antaa täyttämällä julkaisulupa-lomakkeen.

Esiintymiset

Tarjoamme pariemmme vakio- tai latinalaistanssiesityksiä yritysten ja yhdistysten erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Parit esiintyvät mielellään myös perhejuhlissa, palvelutaloissa, vanhainkodeissa, nuorisotapahtumissa tai kouluissa.

Samalla kun tarjoatte innokkaille tanssipareillemme mahdollisuuden esiintyä, tuette seuraamme taloudellisesti. Näin seura voi osaltaan avustaa tanssijoitaan tanssiurheilussa. Pyydä valmentajilta rohkeasti tarjous. Yhteystieto -sivulta löydät puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet.

Jäsenille

Vain jäsenille tarkoitettua tietoa, tarvitset salasanan.

Jäsenille